top of page
JPDL 20 logo_edited.png

Jan Pak de Leuning bestaat 20 jaar

Jan Pak de Leuning bestaat in 2024 20 jaar!! En natuurlijk gaan we dit vieren! Hoe? Lees er alles over op onze speciale jubileum pagina. Je kunt zelfs een gratis optreden van de Jannen winnen. Klik dus snel op deze link voor verdere info.

Jan Pak de Leuning gekozen als Sliedrechters van de week!
 
In de kwaliteitskrant de Merwestreek stond een interview met de Jannen over hun 12,5 jarig bestaan. Hoofditem was het Vette Feest 2.0. Het hele artikel lezen op de pagina van de Merwestreek? Dat kan hier.
Persoonlijke CD (felicitatie) boodschap voor al uw feestende vrienden
 
Je kent dat wel: "wat geven we de jarige? Of moeder op moederdag? Of al onze gasten op ons feest?" Vanaf nu hoeft dat niet meer. Een origineel, gepersionaliseerd cadeau voor iedereen die wat te vieren heeft. Of het nu een verjaardagswens is, een ' Leuk dat u er was..' cadeautje voor op jullie bruiloft of een 12,5 jarig huwelijkscadeau. Alles is mogelijk en de Jannen zullen elke CD persionaliseren. En dan maakt het echt niet uit of je nu Arie, Greet, Owen, Melissa, Bob, Famke, Pauline, Jacqueline of Truus heet. Of Jan. Klik op de foto en vraag, geheel vrijblijvend, informatie aan hoe deze geweldige cadeau's te bemachtigen.  
trug naar sliedrecht
Trug naar Sliedrecht. Nieuwe single van Jan pak de Leuning

 

15 juni 2014 Erik de Bruin

SLIEDRECHT- Een zonnige zaterdagmiddag bracht veel mensen er gisteren toe de braderie op de Kerkbuurt te bezoeken. Een hoogtepunt was er rond 14.00 uur met een optreden van de Sliedrechtse gezelligheidsband Jan pak de Leuning. De driekoppige formatie presenteerde een nieuwe cd met de compositie ‘Trug naar Sliedrecht’.

Voor de deur van het Sliedrechts Museum was een opstelling gemaakt waar de band het lied live ten gehore bracht. Veel publiek genoot mee van het relaas over hun belevingen in Rotterdam en hun uiteindelijke voorkeur voor Sliedrecht. Trug naar Sliedrecht dus. De eerste cd werd uitgereikt aan burgemeester Bram van Hemmen, geboren en getogen in Rotterdam en sinds november 2012 eerste burger van Sliedrecht.

De cd kan worden besteld in de shop. Op deze site kan de videoclip gratis worden bekeken. Mooie beelden die via de koopgoot in Rotterdam trug leiden naar het vertrouwde Sliedrecht. Het live-optreden van Jan pak de Leuning werd opgeluisterd door figuranten, die in het kader van ‘Sliedrecht 950 jaar’waren gehuld in middeleeuwse kledij. 

bottom of page