BBQ Music in de Polder Country editie

€27,50 onbeperkte muziek en eten

Op zaterdag 13 juni 2020 gaan de Jannen, voor de 14de maal in de Alblasserwaard, BBQ Music in de Polder organiseren in samenwerking met de Kat in de Wilg. Na de successen van dit evenement in voorgaande edities weet je inmiddels wat je jezelf erbij moet voorstellen: BBQ, Jannen, Country en dat alles in een relaxte ontspannen en vriendelijke sfeer. Ook zal er wederom een  mogelijkheid zijn om een rondje te maken op een echt paard! Moet je (weer) meemaken dus! Plaats van het feest is het terras van restaurant de Kat in de Wilg, Peperstraat 28 in Oud Alblas. Inloop van deze unieke avond 18:00 uur. Koop snel je kaarten door onderstaand formulier in te vullen. Je krijgt vanzelf een betaalverzoek. Na betaling krijg je een mail met je aangevraagde kaart(en). Zo ben je verzekerd van de beste plaatsen en maak je deze relaxte avond mee. Telefonisch reserveren kan ook: 0184 692 770. 

Ready 4 Rock 'n' Roll 14 november 2020

€ 14,11 (da's toevallig :-)

Op zaterdag 14 november 2020 gaan de Jannen, in samenwerking met "Bij Boertie", een waar Rock & Roll feest organiseren. Na de successen van vorige feesten georganiseerd door de Jannen weet je inmiddels wat je mag verwachten: Jannen, Rock & Roll, Bandtertainment, Vetkuiven, Petticoats, eten en drinken en dat alles in een sfeer waar de Rock & Roll uit de jaren 50/60 vanaf spat! Moet je meemaken dus! Plaats van het feest is de nieuwe locatie van "Bij Boertie" , Stationsweg 7 in Sliedrecht. Inloop van deze unieke avond is 20:00 uur. Koop snel je kaarten door onderstaand formulier in te vullen. Je krijgt vanzelf een betaalverzoek. Na betaling krijg je een mail met je aangevraagde kaart(en). Zo ben je verzekerd van de beste plaatsen en maak je deze unieke avond mee. Telefonisch reserveren kan ook: 0184-777826. 

Reggae Nicht 2 op 28 november 2020

€ 10,00

Op 28 november 2020 gaan de Jannen voor de tweede maal in de Alblasserwaard een heus Reggaefeest organiseren samen met de Kat in de Wilg. Na het succes van 2017 weet je inmiddels wat je jezelf erbij moet voorstellen: Reggae, Jannen, relaxte ontspannen en vriendelijke sfeer. Geel, Groen, Rood, cocktails en nog veel meer. Moet je (weer) meemaken dus! Plaats van het feest is de bovenzaal op Peperstraat 28 in Oud Alblas. Inloop van deze unieke avond 19:30 uur. Koop snel je kaarten voor de beste plaatsen en maak deze relaxte avond mee. Telefonisch reserveren kan ook: 0184 692 770.

Please reload

whatsapp.png
whatsapp.png
whatsapp.png
Canceled_edited_edited_edited.png
Canceled_edited_edited_edited.png
Canceled_edited_edited_edited.png

Bedankt! Bericht verzonden.

Bedankt! Bericht verzonden.

Bedankt! Uw betaalverzoek is verzonden!