top of page

Jan Pak de Leuning, de muziek bandtertainers uit Sliedrecht

Voor een feestavond, bruiloft of partij, daar past Jan pak de Leuning zeker bij!

Vreemde naam....

Is dat zo? De Jannen komen uit het schitterende baggerdorp Sliedrecht. Als in vroeger tijden de baggeraars in de kombuis te lang van hun pauze genoten dan spoorde de schipper hen aan met de leuze: Jan pak de Leuning. Daarmee werd bedoeld dat zij de leuning van de trap omhoog moesten gaan beroeren. Met andere woorden: weer aan het werk! Wij dragen deze oude volkswijsheid met plezier uit en zetten onze schouders onder ieder optreden om daarmee elke samenscholing tot een waar feest te maken.

Wat heeft Jan Pak de Leuning te bieden?

Jan biedt een avond vol muziek en entertainment, afgestemd op uw wensen. Jan speelt en zingt, veelal meerstemmig, vol bezieling door de laatste halve eeuw heen en schuwt Rock & Roll noch Smartlap.  Jan Pak de Leuning brengt niet alleen muziek maar ook vermaak. Zij worden ook wel de “bandtertainers” genoemd. Daarbij speelt de humor en de toon die de Jannen aanslaan net zo’n grote rol als de muziek. Wij zijn laagdrempelig in onze contacten, zowel voor, na als tijdens het optreden. Een goede band die sfeer schept is tenslotte meer dan alleen maar muziek, anders kunt u tenslotte ook gewoon een cd of Spotify opzetten....?!

 

dbd6c2c6-946c-4d61-950a-cb8e7241c5ba.JPG

 

Geeft u een feestje, viert u een jubileum, wilt u uw vrienden en familie, klanten, cliënten, bewoners een bijzondere ervaring aanbieden?

 Jan pak de leuning biedt naast “gewone” optredens ook avondvullende themaoptredens aan:

•          Rock & Roll: Beleef de hits uit de woelige Rock & Roll jaren.

•          Country: Een avond vol met oude bekenden uit de Country en Westernmuziek. Kent u ze nog? Van Kenny Rogers tot Hank Williams en natuurlijk              Johnny Cash! We gaan zelfs voor in een line dance.

•          Bierfest: Alle jaren in Duitsland, maar door ons als een van de eerste geïntroduceerd in Nederland. Al jaren verzorgt Jan Pak de Leuning een                      avond met Bierfestmuziek en diverse spelelementen zoals het wereldberoemde muskelkugelstimmen.

•          Reggae: Dans een avond mee op de muziek uit Jamaica. De wereld van Bob Marley en Peter Tosh.

•          Woodstock: Waan je terug in 1969 tijdens het Woodstock Music & Art Festival. Alle muziek uit deze jaren komt voorbij. Van Bob Dylan tot CCR.

•          Nederlands: Alle hits van het Cocktailtrio tot Hazes en van Boudewijn de Groot tot Doe Maar. Afhankelijk van het publiek passen we de muziek                  aan. De Zuiderzeebalade vraagt immers ander publiek dan Dries Roelvink.

 

U verzorgt de gasten en de locatie en Jan Pak de Leuning zorgt voor de muziek en de rest. 

bottom of page