• Twitter Classic

Twitter

  • Instagram App Icon
Instagram
  • Facebook Classic

Facebook

  • c-youtube

YouTube

Jan Pak de Leuning, de muziek bandtertainers uit Sliedrecht

Voor een feestavond, bruiloft of partij, daar past Jan pak de Leuning zeker bij!

Vreemde naam....

Is dat zo? De Jannen komen uit het schitterende baggerdorp Sliedrecht. Als in vroeger tijden de baggeraars in de kombuis te lang van hun pauze genoten dan spoorde de schipper hen aan met de leuze: Jan pak de Leuning. Daarmee werd bedoeld dat zij de leuning van de trap omhoog moesten gaan beroeren. Met andere woorden: weer aan het werk! Wij dragen deze oude volkswijsheid met plezier uit en zetten onze schouders onder ieder optreden om daarmee elke samenscholing tot een waar feest te maken.

Wat heeft Jan Pak de Leuning te bieden?

Jan biedt een avond vol muziek en vertier, afgestemd op uw wensen. Jan speelt en zingt, veelal meerstemmig, vol bezieling door de laatste halve eeuw heen en schuwt rock en roll noch smartlap. Een ware muziekkenner omschreef de muziekstijl van de Jannen eens als "hopsig". Jan pak de leuning brengt niet alleen muziek maar ook vermaak. Zij worden ook wel de “bandtertainers” genoemd. Daarbij speelt de humor en aankleding een grote rol. Een goede band die sfeer schept is tenslotte meer dan alleen maar muziek. Anders kunt u tenslotte ook gewoon een cd opzetten....?!

 

 

dbd6c2c6-946c-4d61-950a-cb8e7241c5ba.JPG

Jan pak de Leuning heeft inmiddels al 15 jaar ervaring opgebouwd met het spelen op oa. Bruiloften, Buurtfeesten, Diners, Dorpsfeesten, Verjaardagen, feesten voor mensen met een verstandelijke beperking, Openingsfeesten, Jubilea, Koningsdagfeesten, Voetbalfeesten, Afscheidsfeesten, Volleybalfeesten en zelfs een heus Kraamfeest. Daarnaast organiseren ze ieder jaar een BBQ-feest in de polder!

 

Iedere gelegenheid is voor hen weer een uitdaging. Of zij nu op een podium in een luxe feestgelegenheid staan of in een paardenstal, waar zij zijn is het altijd feest.